Blaise Mautin, ontmoeting met een parfumeur.


Blaise Mautin raakte op zeer jonge leeftijd geïnteresseerd in de parfumeurskunst. Zijn ouders hadden een speelgoedwinkel, Nain Bleu, in Parijs en het was zijn droom om voor die winkel een exclusief parfum te maken, om die speciale plek overal te kunnen oproepen.

In een geheim Parijs laboratorium, waar de meest bijzondere geuren en zeldzame ingrediënten te vinden zijn, mengt Blaise Mautin geuren, gevoelens, sensaties, emoties en finesse op zijn eigen unieke manier en stopt deze in één stijlvolle fles om de beste op maat gemaakte parfums te creëren.

 
 
 
 

Blaise Mautin hotellijn


Blaise Mautin heeft een zonnige, subtiele, maar ook krachtige geur samengesteld. Het begint met een intense noot van Bergamot uit Calabrië, Petit Grain, Zoete Sinaasappel en de schil daarvan. Het subtiele exotisme van de hartnoot wordt onthuld door een vleugje Ylang-Ylang uit Madagascar, gevormd door een akkoord van rozenblaadjes, oranjebloesem en jasmijn. De basis wordt wat pittiger door een vleugje tijm, salie en lavendel op een bedje van vetiver, waardoor een onvergetelijk parfum wordt gecreëerd.

 
 

TUBES
50 ml / 1.69 fl. oz

Bad- & douchegel
Shampoo
Conditioner
Bodylotion

ZEEP
30 & 50 g / 1.05 & 1.76 oz

Zeep - kartonnen doosjes

ECOPUMP
300 ml / 10.14 fl. oz

Vloeibare zeep
Haar- & bodygel

 

 

WANDHOUDERS

​​​​​​​Roestvrij staal
Messing
Recycleerbaar ABS plastic

 
 

Lijn White & Black

Aanbevolen accessoirelijnen


 1. Douchemuts
 2. Douchemuts & elastiek
 3. Naaiset
 4. Manicureset
 5. Kam
 6. Tissues
 7. Schoenpoetsdoek
 8. Schoensponsje
 9. Persoonlijke hygiëne-set
 10. Wattenstaafjes
 11. Make-up remover pads
 12. Loofah
 13. Mondverzorgingsset
 14. Scheerset
Naar boven