Perricone MD, Krachtige wetenschap. Echte Oplossingen.


DR. PERRICONE

Dr. Nicholas Perricone is een wereldberoemd deskundige op het gebied van gezond ouder worden, een gerenommeerd uitvinder en auteur van diverse door de New York Times geselecteerde bestsellers.

Als gediplomeerd dermatoloog en voedingsspecialist richtte Dr. Perricone Clinical Creations op, het latere N.V. Perricone M.D., dat doelgerichte voedingssupplementen en krachtige klinische huidverzorgingsformules bood om de onderliggende oorzaken van veroudering tegen te gaan.

SERIEUS OVER SCHOONHEID

Na vijftien jaar onderzoek kon Dr. Perricone beginnen met het ontwikkelen van oplossingen om de huid en het lichaam gezond en jeugdig te houden. Hij accepteerde het idee niet dat fijne lijntjes en rimpels nu eenmaal bij het proces van veroudering horen. Hij ontdekte dat ontstekingen veroorzaakt door slechte voeding, blootstelling aan de zon, stress en irriterende huidbehandelingen de echte boosdoeners van schade aan het lichaam zijn. Meer dan twee decennia lang was Perricone MD een holistisch, drieledig systeem voor huidverzorging en wellness. Dit bestaat uit een dieet, essentiële voedingssupplementen en krachtige topische huidverzorgingsoplossingen ondersteund door krachtige ingrediënten.

 
 

Perricone MD hotellijn


De Perricone MD lijn van gastenartikelen omvat een breed scala van producten met een luxueus apotheek-design en is verrijkt met vitamine B5 en vitamine E. De producten hebben allemaal een formule met een leerachtige bloemengeur met geraniumnoten.

BOTTLES
50 ml - 1.69 fl.oz

Shower Gel - Vitamine E

Shampoo - Vitamine B5

Conditioner - Vitamine B5

TUBE
40 ml - 1.35 fl.oz

Body Lotion - Vitamine E

SOAPS
30 & 50 g - 1.05 & 1.76 oz

Soaps Vitamine E - Allegro


ECOPUMP
300 ml - 10.14 fl.oz

Liquid Soap - Vitamine E

Hair & Body Gel - Vitamine B5

Hand & Body Balm - Vitamine E

WALL BRACKETS

Stainless Steel

Chromium Plated Brass

ABS Recyclable Plastic

Lijn Natura

Aanbevolen accessoirelijnen


KRAFTPAPIEREN DOOSJE

  1. Douchemuts & elastiek
  2. Wattenstaafjes
  3. Schoenpoetsdoek
  4. Naaiset
  5. Persoonlijke hygiëne-set
Naar boven