Azzaro, geïnspireerd door de Middellandse Zee.


EEN ZONNIG MERK

Een mediterraan merk par excellence, badend in zonlicht en ondergedompeld in kleur. De zon, bron van energie en positivisme, kon Loris Azzaro’s hart en geest altijd bekoren. Het is het symbool van leven en positiviteit en voor hem een van de belangrijkste bronnen van inspiratie, in zowel zijn couture- als zijn geurcreaties. Tegenwoordig is het zelfs het symbool van het merk Azzaro.

EEN MEDITERRAAN MERK

Het merk Azzaro is gemodelleerd naar zijn oprichter: een man met een instinct om te verleiden, voortkomend uit zijn zuiderse roots. Azzaro is meer dan een levensstijl: het is een soort zonaanbidding, hedonisme, een mediterrane levenskunst. Het merk Azzaro spreekt mannen en vrouwen aan die graag een eindeloze zomer beleven.

« Met al mijn zintuigen absorbeer ik de zon, het zand en blauwe hemel. Ik probeer mijn geuren altijd te doordringen van de geuren van de Middellandse Zee, mijn roots. »

Loris Azzaro

 
 
 
 

Azzaro hotellijn


Deze lijn werd ontwikkeld met het beeld van de Middellandse Zee voor ogen, met zijn zilverblauwe glinsteringen, en is geïnspireerd door water en de azuurblauwe lucht.

De geur neemt je mee, weg van het dagelijks leven, en verspreidt een elegante, verkwikkende en aangename frisheid met nobele noten van bergamot, transparante muskus en maté.

 
 

FLESJES
45 ml / 1.52 elastiek

Douchegel
Shampoo
Conditioner
All over shampoo
Bodylotion

ZEEP
30 & 50 g / 1 & 1.76 elastiek

Zeep - kartonnen doosje

ECOPUMP
300 ml / 10.14 elastiek

Vloeibare zeep
All over shampoo
Bodylotion

 

 

WANDHOUDERS

Roestvrij staal
Messing
Recycleerbaar ABS plastic

TRAY

Houten tray

 
 

Lijn Sky

Aanbevolen accessoirelijnen


ZILVEREN SACHET

 1. Douchemuts
 2. Wattenstaafjes
 3. Manicureset
 4. Make up removers
 5. Kam
 6. Naaiset
 7. Mondverzorgingsset
 8. Scheerset
 9. Loofah
 10. Schoensmeer
 11. Vierkante tray
Naar boven